mellanmålssmoothie

Lördag och idag unnade jag mig en god smoothie som frukostalternativ 2. Vaknade tidigt (redan innan 06:00) och kunde inte somna om så lika bra att gå upp och nyttja tiden kvalitativt för studier. Pluggade lite och åt en havregrynsgröt parallellt arla morgon. Sen en fräsch smoothies när barnen vaknade runt klockan tio. En lätt och energifylld smoothie som ger bra spring i benen inför löpningen idag. Sprang 5 km intervallträning och även en genomkörare i gymmet.

Smoothies med vilda bär

Ingredienser: 

  •  1/2 banan
  •  1 dl jordgubbar
  •  1/2 dl blåbär
  •  en skvätt kokosmjölk
  •  1 skopa vaniljprotein (valfri)

Gör så här:

  1.  Mixa samman alla ingredienser och häll upp i glas
  2.  Dekorera med valfria tillbehör,
Smoothie
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.