lingongröt

God morgon,

Hoppas din vecka börjat bra. Här har mitt fokus varit en hel del löpning, studier och familjeliv de senaste två veckorna. Under veckan som varit så har jag prioriterat att äta mest havregrynsgröt till frukost. Gärna lingon och pumpafrön till, enkelt och gott.

Havregryn är ett supergryn som ger längre mättnadskänsla då de innehåller mycket fibrer men även magnesium, vilket är bra för blodflöde och blodtryck. Dessutom proteinrikt och sänker kolesterolhalten. Bara fördelar med andra ord och toppen vid träning som kräver mycket energi.

Dagens gröt innehåller 1 dl havregryn, 1 dl lingon, lite kanel, 1 dl vatten, 1 dl äggvita, och som smaktillsats lingon och pumpafrön. Hoppas du får en härlig tisdag, kram så länge.

Lingongröt
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Hälsogourmet