VasaloppsLöpningen 2020

Den här helgen har jag utmanat mig i löpning. Sprang 46km under lördag och söndag och delade en 90km sträcka med fina Tanja som även titulerar sig som nhordinsrun på Instagram. Vi planerade att springa fler korta lopp för att orka med mängden löpning. Det härliga var att vi höll hela vägen och känslan av att inte ha några benkrämpor kändes otroligt bra. En frihetskänsla och styrka som jag längtat efter under många mil. Plötsligt så händer det och känslan det ger är att kroppen bara vill ösa på. En lyxig energikick.

Vädret var lite gråmulet och slaskig blötsnö bjöds det på. Kanske inte det mest roligaste vädret när långlopp planerats men temperaturen var perfekt för löpning. Svalt och skönt.

Dagens höjdpunkt var lunchpausen hos kära mor efter halva löppasset och perfekt med energipåfyllning. En rolig syn i hallen med uppmaning om att jag nog behövde mig en dusch, så jag passade på att fräscha upp lite dessutom.

Planerar att satsa på ett Maraton i år och 42 km, behöver därav öka på uthållighet och långpasset kommer succesivt ökas på. Ser fram emot utmaningen.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Hälsogourmet