Kolhydratsladdar inför löpning

Efter en skön sovmorgon till 08:30 så var det dags att gå upp. Möttes av ett härligt väder och solsken idag söndag. Vilken tur, planerar nämligen ett långpass av löpning och hade hoppats slippa veckans gråa moln och regn som envist hållit sig kvar.

Han inte mer än få i mig min stadiga gröt och sen var det dags att ta på sig löparkläder och gå ut i finvädret. Idag sprang jag med en vän och planen var 16k.

Krämpor som värkande vänsterknä eller en sträckning i höften passerade bort i periferin  för oss när vi påbörjat vår löptur längst Fyrisån. Med solen i ansiktet och blankt vatten så glöms krämpor av. Tack och lov.

Sol, skratt och livliga samtal om både löpning och vardag, men mest löpning. Det blir inte så svårt att springa 16,5 km när man har trevligt och nästan glömmer bort att man är ute och springer. Ingen hets och ingen stress, bara trevligt och skönt för både kropp och knopp.

Sunnersta

 

Sunnersta

En perfekt dag för löpning.

Sunnersta
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras