Yoga deluxe

Den här veckan provtränar jag på Universitetets gym Campus1477 och utbudet är riktigt bra även bland övriga klasspass. Hata, Yin, Power- och vanlig yoga kommer provtränas denna vecka. Det ser jag fram emot.

Campus1477

Dagens yogapass var rätt avancerad för min del, men det finns smarta klossar till hjälp om vigheten sviker en under övningarna. Övning ger färdighet och jag har ju trots allt varit rätt vig innan så det ska väl inte vara något problem, balansen och styrkan har jag ännu kvar så det är bara att finslipa det jag slarvat med. Bakläxa på det.

Campus1477

Imorgon söndag ska jag träna cykling under eftermiddagen, och det har jag inte gjort på…väldigt länge. Ett tillfälle 2019 om det ens räknas. Men annars 2015. Back in the old Days. Får se om det blir ett årskort, kan vara värt det med ett så bra utbud av nöjen.

Campus1744
Campus1744

Finns även boulderklättring med instruktör, outdoor running, boxning, bollsport, dans och mer därtill. En riktigt bra godispåse. Trodde inte universitetsgym var så rustade och till ett bra pris dessutom. Lyx, lyx, lyx.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Hälsogourmet