Äntligen helg

Fredag och solen skiner idag. Härligt. Våren har inte bjudit på allt för många soliga dagar men idag får vi njuta av en fin eftermiddag. Efter en ovanligt snabb arbetsvecka så bjuder fredagen först på 10 km löpning i finvädret och familjetid. Det blev lugn löpning idag, låg i ett 05:40 tempo och bara njöt av sol och blå himmel.

Efter dagens träning tog sonen och jag oss till Bastard Burgers för att förtära en god middag. Jag var egentligen sugen på Italiens meny men hans hamburgar-tema vann över italienska delikatesser och smårätter. Jag valde dock hamburgar-hak och då är det BB tryffelhamburgare London som gäller för min del. Supergod och fräsch om man nu som jag älskar tryffel.

Kvällen bjöd sen på hemmabio med SIA vaniljglass, egengjord chokladsås och jordgubbar. Mätta och nöjda. Chokladsåsen innehåller rikligt med kakao, lite mjölk och strösocker. Kokas upp under omrörning och låt det tjockna till lite för att få rätt konsistens.

Önskar dig en trevlig helg med nära och kära. Min helg planeras innehålla vila, träning, familjetid och studier. Fullt ös och fullt fokus.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Hälsogourmet