RACE REPORT FRÅN ARENA RUN 5K

Årets första lopp gjordes i lördags och då roade vi oss med att springa Arens Run, en 5k hinderbana. Vi var 8 deltagare – 2 stycken gav sig på 10k banan, 1 sprang 5k på PB och 5 personer satsade på 5k lagtävling och gick i mål tillsammans.

Arena Run

Härligt när prestation och mål kan samspela under ett event både individuellt och under gemenskap. Jag är rädd för höjder så jag har lite att se över teknikmässigt, absolut. Men på något fantastiskt sätt så har vi roligt och blir vältränade på vägen. Små stenar bygger stora berg.

Det har jag aldrig provat,

så det klarar jag helt säkert!

Pippi!

Jag är höjdrädd. Trots det så anmäler jag mig till lopp med hinderbanor. Arena Run upplevde jag mer som ett roligt event, en lekplats för vuxna och en lagom utmaning på höjd där alla kan delta utifrån egna förutsättningar. Träning för alla.

Medalj

Gropen extreme är ett annat roligt lopp men lite mer utmanande för min del eftersom hinderbanorna är högre och därav mer krävande men 2 lopp har jag lyckats ta mig igenom trots det. Det första loppet sprang jag själv, även om det rent tekniskt var jobbigt bitvis så var det mer gynnsamt i att mildra höjdrädslan. Valet i att ta hjälp av någon annan är då inte självklar och jag lovar att jag hade ont i muskler som vanligtvis inte går att hitta på kroppen, ha ha!! Oavsett höjdrädsla och skakiga knän över höga plank och nät så är kicken det ger värt det.

#JoyRun

2020 planerar jag ett par vilda äventyr, för mig ligger utmaningen i att alltid flytta mina gränser genom att genomföra sånt jag tycker är jobbigt eller aldrig tidigare har genomfört. Och nu pratar jag inte om konditionsträning i att förbättra 10k i löpspåret rent tidsmässigt. Allt som utmanar – det utvecklar och förbättrar givetvis. Nya upplevelser och grenar lockar mig dock, så vi ses på andra sidan målsnöret oavsett våra mål under 2020.

Vad ger du dig själv för utmaning?

A Winner is a dreamer who never gives up.

– Nelson Mandela

 

 

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras