energirik frukost

Idag lyxade jag en dinkelgröt med torkade aprikoser, chiafrön, blåbär och kvarg till frukost. Fylld med bra kolhydrater, energi och antioxidanter.

Vid hård träning behöver kroppen fylla på med bra energi för att orka prestera. Idag planeras både löpning under dagen och ett yogapass senare under eftermiddagen. Jag behöver träna mer rörlighet och slarvar tyvärr med att stretcha sen 2-3 år tillbaka. Dumma val ger dumma resultat helt klart. Det positiva är att förändring är ett val man aktivt kan välja själv. Vilken tur. 🙂

Jag boostar upp med 4 yoga pass den här veckan och kommer sen att träna på egen hand hemmavid. Under tidigare år har jag aktivt utfört yoga och idag behöver jag  hitta tillbaks till rutiner igen. Prioriterar att ge mig själv 30 minuter dagligen för att ge kroppen mer balans och minimera skador på sikt.

Har du rutiner du behöver prioritera om?

Dinkelgröt

Energirik frukost

Ingredienser

  •  1 dl dinkelgröt
  •  2 dl vatten
  •  3 torkade aprikoser
  •  1 tsk chilafrön
  •  1 dl färska blåbär
  •  vaniljkvarg

Gör så här:

  1.  Koka upp gröt med vatten i 5 minuter.
  2.  Häll upp i skål och tillsätt kvarg, chiafrön, soltorkade aprikoser och blåbär.

Bon Aptit!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.