En klassisk havregrynsgröt

God morgon,

Torsdagsmorgon idag, och en klassisk havregrynsgröt inleder dagen. Har lagt lite extra tid på att värma 1 dl frysta lingon med lite vatten och agavesirap. Går rätt så snabbt att blanda ihop medans gröten tillagas i mikro under 1 minut.

Vad har du för frukostvanor? Havregrynsgröt är en favorit band grötsorter för min del och den är tacksam att smaksätta på rätt många sätt om man önskar. Idag höll ja mig dock till ett klassiskt koncept.

Havregryn innehåller rikligt med järn och zink, och ger långvarig energi. Vilket gynnar sinne och kropp vid prestation och mättar bra dessutom. Jag äter ju gärna kvarg och bär med men det har inte samma effekt. Därför kombinerar jag det helst ihop i mina rejäla frukostar.

Redo för torsdagens äventyr, jag önskar dig en härlig dag!

Snällhet är gratis.

Strössla det som att det inte fanns någon morgondag!

 

Havregrynsgröt
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.