lunchtips på Sushi Fu

Hej, hoppas din vecka börjat bra!

Idag är det måndag och jag hoppas att du är laddad inför veckans nya lärdomar, erövringar och utmaningar. Det är jag. Min måndag har innehållit arbetsmöten, och nu under eftermiddag så planerar jag för familjetid, ett träningspass och studier. Nu studerar jag en distanskurs inom specialpedagogik. En forskningsinriktad kurs på avancerad nivå vilket innebär spännande läsning om inkludering- och exkludering i pedagogiska verksamheter, och mycket att sätta sig in i teoretiskt.

Ibland, även om det är sällan numera så hinner jag planera in en lunch ibland. Det är inte alltid jag hinner gå ifrån arbete på grund av korta lunchraster men jag vill dock ge ett lunchtips där du kan äta gott när du har möjlighet, och passerar Saluhallen i Uppsala.

 

Meny

 

Sushi Fu

Sushi Fu är lillasyster till Jay Fu´s och där serveras riktigt bra lunch- och middags alternativ om man uppskattar sushi och ett innovativt meny-koncept. Butcher Boi med friterad maki, oxfilé och riven gåslever är vansinnigt god, mättande och portionerna rätt stora. Jag tycker att det är fräscht när man verkligen får se hur kocken tillreder maten öppet framför matgästerna – kreativt och konstnärligt.

Dags att få ordning på eftermiddags- och kvällsrutiner här, timmarna går och studier väntar. Önskar dig en trevlig kväll.

Butcher Boi

 

Butcher Boi

 

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras