Parkrun deluxe

Idag lördag njöt jag av en skön sovmorgon, om nu klockan åtta räknas in under det. Ha ha!! Skönt var det i alla fall. Vaknade lite sent då jag planerat att springa Parkrun och hade missat att lägga  fram halloweentema, ladda Polarklockan och hade behövt planera för min frukostgröt lite tidigare. Allt i oordning men det gick bra ändå. Hann med allt och det fick bli en snabb proteindrink innan Parkrun eventet idag. Ibland är det så.

Blev ett lugnt pass i sällis som även hon var utklädd, 5 km i ett regnigt men vackert Parkrun. Det blev en hel del vandringssnack under passet, så nu är jag ännu mer pepp på en vandringstripp.

Parkrun erbjuder event runt om i Sverige så gå in och titta om det planeras Parkrun event på din ort. Det går även bra att själv arrangera ett parkrun, klicka HÄR och läs mer. Ett team och volontärer kan behövas, sen är det bara att rivstarta.

Hoppas din lördag börjat bra och ge dig själv kvalitetstid idag, det är du värd.

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras