härlig lördag

Den här lördagen inleds med sovmorgon. Alltid när jag bestämt mig för att vila ut ordentligt så vaknar jag tidigt. Klassiskt! Uppe redan vid 06:00 imorse men har fått en hel del studier gjorda idag

Lite om veckans händelser. Lite mer sömn och lite mindre allmän media. Fokus har varit gymträning, löpning och tentaskrivandet.Förutom att arbeta förstås. Senaste tentan blev förresten godkänd igår fredag och det är lika skönt varje gång man närmar sig målet.

Nu pluggar jag två kurser parallellt igen och läser om både organisationsutveckling och Vetenskaplig kurs 2. Galet, men så är det.

Idag lördag bjuder jag på en god och hälsosam smoothie med banan, mango och ananas. Både söt och syrlig i smaken, och dessutom fullproppad med extra proteinpulver med smak av vanilj. Passar utmärkt både till frukost, som mellanmål eller till kvällsfikat – istället för glass.

Ingredienser 

  • 1 dl vaniljkvarg
  • 20 g vaniljproteinpulver
  • 1 banan
  • 1 dl mango
  • 1 dl ananas

Mixa samman allt och dressa sen smoothien med valfria godsaker. Jag väljer gärna pumpafrön, chiafrön, kokos och bär.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras