saucony – we who run

Imorgon torsdag hoppar jag på ett kul event som Saucony och Löplabbet samordnat.

Från och med 27 Februari och fram till den 1 Maj anordnar Wewhorun coachning och löpträning vid Rålambshovsparken på Kungsholmen. Saucony – we who run anordnar detta helt kostnadsfritt. Planen är att alla som önskar ska kunna förbättra och utveckla sin löpteknik.

Extra fokus ligger på att kunna ge träningstips inför starten av Kfs Kungsholmen runt. Träningsprogram har utvecklats av löpcoach Lorenzo Nesi.

Under denna vecka kommer även Soucony att erbjuda enskild löpteknik för de som önskar och kan. Först till kvarn gäller, och anmäl er i så fall inne på denna sida. Jag har bokat upp mig på en timme Saucony Stride Lab-session och ser fram emot tips och vägledning för teknikförbättring.

Wewhorun Club finns på Facebook, titta gärna in där och medverka för tydlig info.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras