Fläskfilegryta

Mitt i veckan och vad passar väl bättre än en fläskfilégryta. Gott, hälsosamt och lätt att tillaga.

Om övriga familjemedlemmar får välja så äter de hellre kött än fisk men det blir trots det en hel del balans och även vegetarisk kost. Balans är bra.

Recept

Koka upp ris efter anvisning.

  • fläskfilé
  • champinjoner
  • 1 lök
  • 3-4 vitlöksklyftor
  • chili
  • svartpeppar
  • Bong kalvbuljong
  • broccoli

Fräs upp skivade champinjoner, hackad lök, vitlök och chili i lite olja i en stekpanna, stek sen upp fläskfilé, peppra efter smak. Tillsätt lite grädde och bongs kalvbuljong. Låt puttra på svag värme. Koka upp broccolibuketter i lite vatten, servera till maten. Bon Apetit.

IMG_2657 - fläskfilegryta

 

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.