Dagens träning

Dagens träning har varit behövlig. 10 km löpning, men i behagligt tempo. Skönt avslut på kvällen.

Just nu är jag glad att jag hinner träna alls. Lite så är det faktiskt. Efter en dag med studieböcker så är kroppen mör, och om inte så – knoppen. 🙂

Insåg idag att jag ska sammanställa och leverera 22 HP till den 20 januari 2019. Hörde jag ett hurra? Ha, ha, hysteriskt ju. Har så mycket att läsa och skriva så jag har nog inte ens förstått vidden.

Det bästa är ändå, att det blir som det ska. Oavsett. Alltid. För att krydda ytterligare så har jag anmält mig till 3 kurser till under vårterminen 2019. Sen ska magisterexamen vara klar, första året gjord. Ett steg i rätt riktning.

Små mål är viktigt men de är inte alltid lätta att se. Speciellt inte när man ser till det hela stora och inte bara fokuserar på nuet. Att sänka kraven kan vara behövligt, även om det inte är det man önskar.

Allt har sin tid och ett misslyckande är bara ett misslyckande om du ser det som ett misslyckande. Oavsett mål och utgång.

.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.