fluffiga chokladbollar

Fredag idag och kvällens godsaker får bli dessa. Det här receptet går snabbt att blanda samman till goda fluffiga proteinrika chokladbollar.

Istället för havregryn och smör så är hemligheten keso. Det går bra att välja mellan både vanlig keso eller mini-keso. Jag tycker dock att original keso är godare och mer smakrik. Vi behöver fett för att förbränna fett och ska inte vara rädda för att äta vanliga produkter. Det vi bör tänka på är att konsumera kost i rätt mängd.

Ckokladbollarna blir porösa och fluffiga i konsistensen, riktigt fräscha.

Ingredienser

  1. 150 gram keso
  2. 3-4 msk havregryn
  3. 2 msk kakao
  4. 1 msk stevia
  5. kokos att rulla dem i
  6. 1 tsk kaffe

Vispa upp keso med en elvisp, och blanda i övriga ingredienser. Tillsätt lite havregryn om smeten är för kladdig att rulla. Bon Aptit och trevlig fredagskväll önskar jag er.

 

IMG_9507 - fluffiga chokladbollar

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.