testagram

För en hundralapp levererar testagram  produkter i en box hem till dig, med både ätbart och praktiskt innehåll.

Två produkter som jag vill lyfta lite extra är Nicks sockerfria choklad och Leksands proteinberikade sötpotatis och bönor.

Nicks produkter är goda och det känns skönt att veta att innehållet är hälsosamt och gör gott för välmåendet.

Nicks peanuts and fudge är en god nyhet, men jag kan även tipsa om deras kexchoklad som finns i de flesta livsmedelsbutikerna. Jag tycker att det är roligt att det sticker upp fräscha hälsosamma produkter i godishyllan.

En annan produkt som vi fått hemskickat och provat här hemma är Leksands sötpotatis och bönor. Den innehåller hela 14 procent protein, fantastiskt. Sånt gör mig glad. Det är inte bara nyttigt, det är gott med och enligt mig ett mycket bättre alternativ än vanliga knäckebrödssorter i hyllan.

 

Nu väntar jag med spänning på nästa månads paket och hoppas kunna provsmaka nya bra produkter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.