Barnens favoritsmoothie

Barnens favoritsmoothie

Barnens favoritsmoothie här hemma, banan och jordgubbssmoothie. 

För mig är det viktigt att ge barnen varierande matvanor.  Ibland lyckas jag, och ibland misslyckas jag. Barnens favoritsmoothie är en banan och jordgubbssmoothe, jag preparerar den med extra proteinpulver för att balansera upp smoothien till en stadigare och mer näringsrik måltid. Att tillsätta havregryn i smoothien uppskattas tyvärr inte av mina barn. Jag lägger istället i banan och avokado för att de ska få i sig extra vitaminer, kolhydrater och bra fett.

Banan och jordgubbssmoothie

Ingredienser

1 banan

1/2 avocado

10-15 st frysta jordgubbar

2 skopor vaniljprotein

2 dl vaniljkvarg

valfri mängd mjölk för  önskad konsistens

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras