nytta och nöje?

nytta och nöje

Ikväll blev det både träning och studier parallellt. Cykling och studielitteratur – när nytta och nöje möts.

Vill träna och behöver studera. Provar en ny studie och träningsteknik ikväll.

”-Har inte tid för träning nu eftersom studierna kräver sin tid kvällstid”.  Hur ofta har man inte agerat och sagt så? Allt för ofta. Kroppen behöver dock avbrott, och fysisk aktivitet är viktigt för att kropp och sinne ska fungera mer effektivt. Och trotts det, så är det lätt att hamna i ett stress-mood där träning hoppas över för långa studietimmar in på sena nätter.

Ikväll har jag cyklat och studerat samtidigt och jag noterar att det får andra gymbesökare att höja blicken. Jag vet att många har åsikter om att träningen då inte blir bra, eller att man inte tar ut sig maximalt för att fokus är ”fel”. Det kan absolut vara ett störningsmoment för gymmets besökare. Jag tror dock inte att träningen eller konditionen kollapsar av det. Variation är ju ok. Jag har dock 800 sidor att läsa igenom per vecka, (kvällar och helger) så jag kommer absolut testa konceptet igen. Inte varje dag, eftersom jag helst tränar pulshöjande träning. Men efter ett benpass så absolut.

Är det ett irritationsmoment? Varför?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras