Vad gör du idag för att skapa dig en bättre morgondag?

Godmorgon. Dagens träning inleds arla morgon. Lite lätt trött men ser fram emot hotellfrukost om en timme. Det viktiga med träningen är att den är rolig. Inte att du springer 21 mils lopp på 1.20 h.

Hälsa ger vi vår kropp för att vi ska må bra mentalt, för att kroppen ska må bra fysiskt, och för att vi ska få ett långt härligt liv. Inte för att utveckla skador på grund av hets och egot som aldrig är nöjd. Mål är bra, men lägg upp mål som är lätta att nå och okomplicerat. Rolig träning men små utmaningar ger mer i längden och vi utvecklas ändå.

Det vanligaste orsaker till att mina vänner eller bekanta inte exempelvis tränar är för att förväntningarna på dem själva är för höga, ”jag orkar bara 5 minuter” eller ”jag är långsam”. Jättebra ju. För om 3 månader kommer du orka mer och vara lite snabbare ändå.

Att ge upp innan man ens börjat. Det krävs 6 månader för att skapa förändring. Visst kanske ett par veckor, men att verkligen ändra sina vanor och livsstil tar mer än 4 veckor.

2 Kommentarer

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.