proteinrikt mellanmål

Idag bjuder jag på ett enkelt och snabbt proteinrikt mellanmålsalternativ. Ibland men inte ofta så nyttjar jag proteinrikt tillskott och jag tycker att ProteinPro har bra och goda alternativ med högt proteininnehåll. Produkten kräver ingen beställning från webshop då utbudet finns i de flesta matbutiker, se över närmsta matvarubutik.

En portion innehåller 2 skopor mix och 1,5 dl vatten. Jag tillsätter 1/2 tsk vaniljsocker i smeten för att jag tycker att det är gott och ger mersmak. Jag värmer upp lite frysta lingon med en gnutta vatten och rör om. Istället för grädde så har jag smaksatt med 1/2 dl filmjölk och med 1/2 tsk vaniljsocker. För den som önskar tjockare konstens så kan äggvita vispas fluffigt eller lyxa gärna med lite kvarg eller yoghurt om ni har det i kylskåpet. Bara fantasin sätter gränser.

 

Önskar dig en härlig lördag!

Proteinrikt mellanmål från ProteinPro
Proteinrikt mellanmål från ProteinPro
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras