Söndagslunch i Glashuset

Idag söndag så dejtade jag en väninnan till mig över en lunch i Stockholm. Glashuset är en trevlig oas och ett brasseri i centrala Stockholm som ligger vid Strandvägen/Kajplats 18. Härlig utsikt och varm inredning utlovas, förutom den goda maten förstås. 🙂

Till lunch blev det en räksallad, en av de bättre jag ätit. Ägget är panerat och perfekt lätt kokt och helt i min smak.

Det blev tre härliga timmar av jobbsnack, utbildning och chefskap. Ibland kan man tro att man är arbetsskadad och det kanske vi är. 🙂 🙂 Vi har tack och lov samma yrke och intresse, och det går hett till när vi diskuterar ämnet.

Glashuset
Glashuset
Glashuset

Efter långa roliga diskussioner så passerade jag Zara på hemvägen och förälskade mig i en äppelgrön tunn vårkappa. Så snygg kulör och passar mig perfekt. Undrar om Zara redan tagit in vårkollektionen i januari, kanske inte så konstigt med tanke på det snöfattiga vädret.

Zara

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras