Söndag. Vad passar väl bättre än kantareller och en superb höstmeny. Spetskål till förrätt. Ugnsgrillad…
Huvudrätter
HERR KANTRELL
Idag har här plockats kantareller. På Ica. Helgerna kommer ägnas åt andra planer och att…
KROGRECENSION
Ikväll dinerade vi på La Parrilla. Slog till på en Grilltallrik med rejäla köttbitar. Pojkvännen…
GOURMET
Kvällens meny är hämtad ur upplaga 5:2017 (s.36), från tidningen Gourmet. Har gjort en del ändringar i…
GOURMET
Det är nu det händer. Äntligen middag!! Kvällens meny: 1. Förrätt: Sotad tonfisk med wasabimajonnäs…
KROGRECENSION
Menyn på Frenchi är riktigt lovade, franska smaker i kombination med asiatiskt. Inredningen varm &…
TORSK PÅ MENYN
Förlänger sommarkänslan med torskrygg på menyn. Tillbehör är färskpotatis, sparris och citron, med vitvinssås. Nyttigt…
LAMMKORV PÅ MENYN
Idag fick 400 g 93% lammkorv ungs gratineras i en kryddig tomatsalsa med fetaost. Till…
KROGRECENSION
Vilken dag. En innehållsrik fredag med vilda aktiviteter på arbetet. Teambuilding under em med alla anställda.…
KROGRECENSION
För mig väntar en intensiv arbetsvecka uppbokad i möten. Roligt och intensivt. Barnen är lediga…