GOURMET

Det är nu det händer. Äntligen middag!! Kvällens meny:

1. Förrätt: Sotad tonfisk med wasabimajonnäs och algsallad. Till det ett franskt Chardonnay vin. Det serverades Domaine Begude ”Bel Ange” (Eco) Languedoc.
2. Varmrätt: Färserad pärlhöna, sommarprimörer, färskpotatis och varm örtdressing. Även till varmrätten serverades det ett franskt vin. Ett Domaine Faiveley Pinot Noir från Bourgogne. Ootroligt gott.
3. Dessert: Mandelbakade äpplen med vaniljsås och lönnsirap.

Lyckades smyga fram telefonen för ett snabbt foto, riktigt bra meny och serveringspersonalen fick slita hårt. Att servera 500 personer en varmrätt samtidigt kräver finess och de lyckades riktigt bra på Djurönäset.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras