SOMMARLUNCH

Lyxar gott från gårdagens meny. Ribbs, ljummen färskpotatissallad & citronsill.

Ribbsens glaze är fantastisk god. Även om mästerkocken meddelat att apelsin överkonsumerats vid detta tillfälle. Den ljumna potatissalladen finner ni recept på, på tasteline. Vi har dock bytt ut 0,75 g rapsolja mot vatten och endast tillsatt 1 msk rapsolja. En lite nyttigare variant och enligt mig lika god smakmässigt. Inget saknas.

Ingredienser
0,75 kg färskpotatis         
150 gram sockerärtor         
250 g körsbärstomater         
4 st salladslökar         
1 ask ärtskott

Vinägrett     

1 msk dijonsenap
2 msk citronsaft          
0,75 dl vatten       
1 msk rapsolja         
salt         
svartpeppar
 
blogger-image-941111900 - SOMMARLUNCH
2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.