Tips på hotellvistelse – The Winery Hotel

Tips på Hotellvistelse – The Winery Hotel

En viktig lärdom för året som jag tar med mig in i 2020 är att ge mig själv mer vila. Helgens hotellvistelse har varit behövlig. The Winery Hotel rekommenderar jag verkligen och är ett perfekt hotellval. Att hitta balans mellan mina mål, expandering, passion och vila. Under 2018 tryckte jag på startknappen och tyvärr hittade jag inte stoppknappen förrän augusti 2019. Då var det inte ens jag som tryckte på den. Bara en sån sak.

The Winery Hotel
Hotellrum

Jag tappade bort belöningssystemet man bör ge sig efter en insats. Men när insatsen är 14 timmars pass – mer eller mindre dagligen och 7 dagar per vecka. Då finns det ingen tid för belöningssystem. En hotellvistelse kan vara det perfekta avbrottet från vardagen och att parallellt ladda kropp och sinne med ny energi.

Winery Gym
Halsogourmet

Tomten visste vad jag behövde Julen 2019. Sömn, kvalitetstid med familjen och EGO tid. Relax, god mat, träning och vila i en härlig miljö. Viktigast av allt – att utgå från sina egna behov i vad belöningen ska innehålla.

Pool

Jag har lyxat en skön helg på The Winery Hotel och vilket härligt hotell. En boost för alla sinnen. Vi inledde eftermiddagen med ett träningspass på gymmet och däremellan en snabb dusch för att njuta i den uppvärmda poolen innan middagen. Perfekt upplägg och jag lovar att det var både behövligt och superhärligt.

Terreno Deli
Jäkligt god pasta

 

Det blev en relativt vit vistelse för min del & ingen förbokning av meny lyckades jag få till innan vistelsen. Kanske dumt med tanke på utbud men samtidigt var fokus inte mat denna gång.  Restaurang Terreno Deli hade drop-in och serverade fantastisk pasta. Spar det till 2020 och kommande hotellövernattning. Då blir det ett boutiquhotell med omnämnd restaurang.

Nu skålar vi för 2020, tentainlämning i Januari och nya äventyr.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras