redo för helg

Idag är det fredag och här har smidets planer i både arbete och studier, båda har hunnits med. Glad för det, för idag lämnades ett PM in, i ämnet Specialpedagogik. Det är inte det jag ämnar att studera men jag läser även fristående kurser som kan vara bra kort att ha i bakfickan inför examenarbetet. En kurs kvar att leverera inom 2 veckor nu. Didaktik och djupa teorireflektioner om lärande och utveckling. Spännande kurser.

Fredag och helg. Har du förväntningar på helgerna? Inte jag. Har pluggat så intensivt under ett år nu och kan knappt stava till vila ärligt talat. Men det är ju så, så länge det är roligt och intressant så är det heller ingen belastning. Målet är givet.

 Jag har fått min dagliga dos av träning och det är alltid lika skönt. Idag tränades det rygg, bic, mage och 40 minuter cardio på Crosstrainermaskin. Skönt att hinna få sin ego-tid som jag brukar uttrycka det. En viktig timme som man bör ge sig själv, helst dagligen i någon form. Det blev även en promenad i finvädret idag. Det känns som höst ovanligt länge nu och jag måste erkänna att jag hoppas att det håller i sig ett tag till. Det får sommaren att upplevas längre och sommaren var inte så lång för min del då jag mest skrev tentor och även arbetade under min semester. Alla val är inte alltid smarta i stunden men ger lärdom och tack och lov även utdelning på sikt.

Den här helgens lördag och söndag kommer innebära en hel del studier för min del, rolig träning och mysig familjetid. Önskar dig en skön helg. Ta vara på tiden, gör det du mår bra av och var snäll. Som man ger – får man tillbaka.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras