SPIRULINA

Jag har köpt mig en del rawfood och boostar kroppen med smootihes. Har alltid ätit hälsosamt och medvetet, men trotts det är det lätt att missa viktiga näringsämnen som kroppen behöver. Gjorde ett intressant hälsotest och kompletterar nu med vissa vitaminer som kroppen min behöver mer av.
Jag äter grön spirulina, men för att undvika bismaken av den så har jag nu provat den blå som även är utan smakämnen. Ett riktigt bra alternativ och precis lika näringsrikt. Många ifrågasätter färgen på den, den är helt ofarlig och orsakar ingen skada.

Spirulinasmoothie

1 dl sockerfri vaniljkvarg
1 skopa vaniljproteinpulver
1/2 banan
1-2 tsk blå spirulina

Mixa allt, häll upp och toppa med chiafrön, pumpakärnor och svartvinbär.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.