MORGONBOOST

Tips på bra tillskott till frukost. 2 dl rödbetsjuice. Bli inte orolig över urinets färgförändringar, det är inte farligt. 


Rödbetor innehåller nitrat, vilket sägs kunna hjälpa till med att sänka blodtrycket. De är antioxidantrika & innehåller vitamin C och antocyaniner. Antioxidanterna kan stärka immunförsvaret, & hindra förkylningar att bryta ut. 


Rödbetor är även bra vid uthållighetsträning. Nitratet i rödbetorna omvandlas till nitrit i kroppen och det gör att musklerna effektiviserar syreupptagningsförmågan. Resultatet blir att du orkar träna lite längre! 


Samt gynnsamt mot magsår! Nitratet i rödbetorna ombildas till nitrit. Nitritet gör att det bildas kväveoxid i magsäcken, vilket gör att slemhinnan i magen kan återbildas. Bra mot stress & trassliga magar mao. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.