CARDIO

90 minuter distans idag på crosstrainer maskinen. Lite trist efter ett tag kanske. Men jag är bra på att nöta länge, rekordet är 2 h tror jag. Har funderingar kring hopprep, behöver ett roligt effektivt cardio alternativ. 🙂 Rodd är ju kanon ur förbrännings synpunkt men efter 30 minuter i relativt högt tempo är man rejält trött. Inte säker på att min rygg skulle mp bra av att ro i 1 h. Hopprep stärker bål och stabiliserar vrister, det stärker upp löpning. Kan vara ett alternativ. Frågan är om man har tålamod att stå och hoppa, innan man hittar rätt teknik och får ett flöde på det. Ett roligt tränings alt. kan vara att lägga upp 5 minuter hopprep mellan HIIT övningar. En bra övning att utöva på hemmaplan och så får man hoppas att parketten inte förstörs.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Hälsogourmet