DAGENS TRÄNING

Vad är det som driver oss? Känslan av att må bra, kicken det ger, energin och framför allt syftet med att leva hälsosamt. Det är inte bara gynnsamt ”här och nu” men även på sikt. Vi lever längre, mår bättre, blir piggare och även smartare genom att hålla igång kropp och sinne. Hjärnan får stimulans som gynnar minnet. Det ska givetvis vara roligt. Det finns en träningsform för alla, en del väljer att fokusera på balans, eller styrka, andra på distans eller snabbhet. Eller kanske en kombination. Oavsett mål och syfte så är det viktigaste av allt att känna glädje i det du bestämmer dig för att lägga ner din tid på. Mental träning är lika viktigt, och visualisering. Yoga och meditation. Det är inte bara ytan som ska gnuggas, även själen och sinnet behöver balans och kärlek.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras