TÄNKVÄRT

Det är lätt att klaga, och inte se det fina. Folk kommer alltid ha åsikter om hur du agerar och borde göra. Det är deras perspektiv. Det spelar ingen roll hur långt du kommit i livet, vad du lärt dig, eller hur du utvecklats. Du gör alltid ditt bästa utifrån den förståelse, medvetenhet och kunskap som du besitter. När du lär dig mer och förstår mer, när du accepterar att andra inte är du och tänker som du. Då kommer du att agera annorlunda. Då kommer du att acceptera andra som de är – precis som jag har lärt mig att göra. Om du inte tycker om något, ändra situationen. Om situationen inte kan ändras – ändra ditt tankesätt eller kasta in handduken. Gnäll inte. Det finns inte ett sätt att se på saker och ting. Istället för att leta fel så väljer jag att istället fokusera på de personlighetsdrag jag uppskattar hos en individ. Det du fokuserar på – det får du. Varför komplicera tillvaron. Vi borde istället lära oss att visa acceptans & tacksamhet – de går lite hand i hand.

Views All Time
Views All Time
10
Views Today
Views Today
1
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras