ITALIENSK MENY

Rödrutiga dukar, oxfilé, kantareller, gorgonzola, pasta och rött vin. Perfekt fredagskväll. Vad jag har längtat efter god mat & dryck denna vecka. Helt ärligt så jobbade jag så intensivt idag så jag missade att äta lunch. Helt galet. Stress gör mig uppenbarligen aptitlös. Ingen bra egenskap som jag dragit på mig denna vecka, det blir dock inget långlivat. Det viktigaste är hälsan och inte att packa upp allt flyttkaos så fort som möjligt.

Nåväl. Menyn var klassisk och perfekt smakmässigt. Köttbiten mör och saftig. Pastan al dente. Jag var rejält hungrig, men har även dinerat på restaurangen tidigare. Bra meny, avslappnad stämning och glada människor, livfullt. Vi fick vänta en aningen för länge på middagen, 1 1/2 timme. Som kompensation blev vi serverade rejäla antipasti menyer. Ett bra initiativ. En fördrink är ok, men inte 2-3 stycken innan middag. Mina medarbetare förtärde drinkar och jag lyckades få i mig en halv liter italiensk bira innan maten serverades.

Menyn utsökt, personalen trevlig och tillmötesgående trotts större förseningar. Ger trotts det ett generöst omdöme, 4 parmesanostar av 5 möjliga. Bon Apetit.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Hälsogourmet