GE GÄRNET

Det är härligt med träningslöften. Nu ska jag inte vara glädjedödare. Men det är lätt att köpa sig ett årskort på gymmet. Konsten är att regelbundet använda kortet, ta sig till träningen 3-5 dagar per vecka, och att skapa nya mönster och rutiner i sin vardag. Det finns inga genvägar. Inte heller ursäkter. Vill man så kan man, allt är möjligt. Det är du själv som bestämmer och sätter upp mål och rutiner. Ursäkter är bara till för att döva vårt dåliga samvetet. All träning är bra, även om du suckar över de där 30 minuterna i löpspåret. 30 minuter är fantastiskt skönt och mycket bättre än ingen träning alls. Maxa i 30 minuter så får du se vilken effekt det ger på både kropp, adrenalin och sinnesstämning. En fantastisk boost.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.