MARATHON TIPS

Om man inte vill springa ett Marathon på 26,2 km i het värme så kan man njuta av 10 km under loppet Kalakaua Merrie Mile i Hawaii. Why not. Varför begränsa sig. Lite för långt bort för att ta en avstickare under en weekend. Men varför inte kombinera nytta och nöje under sina resor. Underbart ju och en extra pepp, samt rolig träning att se fram emot.

A one mile event held at 7am on Saturday December 9 2017, the day before the marathon. The course is on Kalakaua Avenue in Waikiki. Perfect as a tune up for the marathon and for non-marathoning friends and family.  Ends with a post race party on Queen’s Beach with live music and post race fun.  Starts are in waves and the last wave is the elite race. Watch sub 4min milers race and hang out with them on the beach after the race.
Includes complimentary race shirt and finisher medal.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Hälsogourmet