TRAIL LÖPNING

Idag åkte jag iväg med ett gäng upp i Idre Fjäll och sprang 7 km trail löpning runt Städjan. Vackra landskap och trevligt pepp från gruppen jag sprang med. Stannade till och drack vatten från en källa under turen. Idre är ett litet fjäll men det finns en hel del aktiviteter för allas tycke och smak. Bil är att rekommendera men det går även att ta sig hit lättsamt med buss, den stannar nämligen 200 meter ifrån centrumbyn och Idre Värdshus. Det finns en hel del barnfamiljer som lockas hit, men även äldre par och individer som reser solokvist. Cykling är hett, så som vandring och trail löpning. Det finns även ett aktivitetscenter med olika sport teman, klättring, vattengympa, poolbad, simskola, minigolf, barnklubbar för olika kategorier, och ännu mer för den som vill.

Jag kom varken hit för att bada i pool eller cykla. Vandring och löpträning lockade mig. Då kan det däremot behövas transportmedel. Det har löst sig bra ändå för min del, jag har fått skjuts av andra besökare här uppe, och har mao lyckats få till det till det bästa.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.