DETOX KUR

Här kommer ett tips på en riktigt bra detox kur. Dessutom god att dricka. Fyll upp 8 glas vatten i en tillbringare. Lägg i 1 skivad gurka, 1 skivad citron, 1 msk ingefära och 12 myntablad i vattnet. Blanda samman ingredienserna och låt det stå svalt över natten. Ingefära sägs öka kroppens värmeproduktion och citron gynnar kroppens naturliga produktion av förbränning. Det här är en kur som kan drickas under 3-5 dagar, parallellt med att vanlig kost intages. Att kombinera detox kuren med alkohol är kanske inte den bästa kombinationen, det kan därför lämpa sig att ta kuren mån-tors under veckan, om man nu önskar ta ett glas rött vin till fredagens middag med familjen. Bäst effekt av kuren ges vid bra kosthållning. Tänk på att dricka rikligt med vatten under kuren, då kuren är vätskeutdrivande och rensar kroppen från slaggprodukter. Lycka till!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Hälsogourmet